[REQ_ERR: 403] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason. Passive inntekt handler – Coldlakeicejrb

Passive inntekt handler

“Passive inntekt handler om å få penger til å jobbe for deg, istedenfor at du skal jobbe for penger. De fleste får betalt for timene de jobber, men personer med passiv inntekt for uavhengig av antall timer de jobber”

Passiv inntekt har blitt noe flere og flere jakter, kanskje ikke så rart. Hvem vil ikke tjene penger, uten å jobbe? Når det er sagt så har mange misforstått hvordan man faktisk for en passiv inntektskilde opp og gå. Jakten etter raske penger har gjort at mange gjør dumme valg, som følge av de leser om suksesshistorier om investering i BitCoin, populære aksjer også videre.

Strategiene for å få en passiv inntektskilde er mange om ikke uendelig, men det mange glemmer eller ikke vet om, er arbeidet som blir lagt ned i forkant, før inntektskilden blir passiv.
SharkMedia hjelper flere bedrifter, privatpersoner og driver selv egne nettbutikker som generer passive inntekter. Uansett om du skal sette opp en nettbutikk og få en passiv inntektskilde eller om det er å investere i eiendom eller aksjer så krever det et forarbeid.

Du kan ha flaks og legge penger i en kryptovaluta eller en aksje og generere enorme summer, uten et godt forarbeid, men oddsene er ikke å din side. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kan få en passiv inntektskilde. Noen klarer å leve ene og alene på disse kildene, andre får noen ekstra tusenlapper i uken.

Hvordan få passiv inntekt?
Teknologisk utvikling har gjort det mulig for oss å legge ned en x antall timer med arbeid, for å bygge opp en inntekskilde som tilslutt driver seg selv. Når du har fått til dette, har du en passiv inntekt.

Spørsmålet er hvordan man får til dette. Det første man må gjøre er å finne en nisje/bransje hvor det faktisk er mulig å få tiden og pengene til å jobbe for deg, i stedet for at du jobber for tiden og pengene.

Eksempel på hvordan du går fra aktiv til passiv inntekt:

Dette kan være byggebransjen for en snekker, til å begynne med er det som regel grunnleggeren/eieren av bedriften som gjør det fysiske arbeidet, men ettersom at eieren pådrar seg flere oppdrag kan man ansette flere personer (foretak med kun ansatt, hvor den ene ansatte er eieren selv, er de personene som jobber mest og det er absolutt ikke passivt). Ettersom at bedriften får flere ansatte og klientene blir fornøyde, vil bedriften få flere oppdrag.

Dette betyr at eieren kan ansette enda flere (både snekkere, men også personer som kan styre admin-delen) og med flere ansatte vil bedriften generere mer penger og eieren som først startet med å gjøre alt arbeidet på egenhånd, kan nå potensielt frigjøre sin egen tid og nå jobber bedriften for han, i stedet for at han selv jobber for bedriften.

Denne ideologien fungerer i nesten alle bransjer, rørleggerbransjen, frisørbransjen, netthandel, hotellbransjen også videre.

Men for at dette skal gå rundt, må man legge ned en god mengde med arbeid i forkant, det er delen de fleste glemmer/ikke er klar over. Samtidig er det mange bedriftseiere som kun jobber for seg selv, og de ser på ansatte som en utgift, i stedenfor en mulighet hvor de kan generere mer omsetning og ikke minst frigjøre seg.

Veien til passiv inntekt
De aller fleste jobber for penger fra de fullfører skolen til de pensjonerer seg, i stedet for å legge ned noen år med dedikasjon, smart og hardt arbeid for å komme seg ut av den onde spiralen hvor du ikke styrer din egen tid eller inntekt.

For å klare å bygge opp en passiv inntekt er det nødvendig å legge ned arbeid i forkant for å ha en grunnlagt med kunnskap og for å tilrettelegge for personene eller systemet som tilslutt skal jobbe for deg.

Uansett om det er aksjer, en bedrift eller kryptovaluta som skal generere den passive inntekten for deg krever det at du får nok kunnskap om den tingen og gjør de nødvendige handlingene før disse kildene faktisk blir passive.

Warren Buffet leser 6 timer om dagen for å få nok kunnskap aksjene han vurderer å investere i, og først når kunnskapen er på plass, gjør han investeringen. Konseptet med å ofre i dag for i morgen, er noe av det beste du kan gjøre.

For de aller fleste ofrer ikke dagen i dag, og ender opp med å jobbe mandag-fredag, i 40-50 år for å vente på pensjon. Pensjon er en passiv inntekt, men det har tatt 50 år med arbeid for å få den passive inntekten.

Hvorfor skal du jobbe i 50 år, når du kan jobbe hardt i 5-10 år og få passiv inntekt?
Passiv inntekt ideer
Slik vi nevnte innledningsvis, finnes det uendelig med ideer for å få en passiv inntekt. Her kommer det en liste med yrker hvor det er (lett) å få en passiv inntekt:

• Affiliate marketing
• Dropshipping eller Dropservice
• Freelacing

Ideene over begynner å bli mer og mer populære, nettopp fordi det fungerer. Affiliate marketing går ut på at du får betalt for salg som du generer for en nettbutikk eller en bedrift, uten at du trenger å levere tjenesten eller produktet til kunden ettersom at du faktisk selger produktet for en annen bedrift.

Affiliate marketing

Affiliate marketing går ut på at du setter opp en nettside og gjør en avtale med bedrifter som tilbyr affiliate marketing. Du vil da få en link av denne bedriften og hjelpe denne bedriften med å selge tjenestene/produktene for bedriften.

Du vil få betalt for alle transaksjoner som kommer inn via linken du tidligere mottok fra bedriften.
Hvis du klarer å sette opp en skikkelig nettside, vil nettsiden til slutt jobbe for deg – akkurat som de ansatte som jobber for snekkeren i eksempelet over.

Ønsker du å skalere dette ytterligere, kan du ansette personer som gjør alt arbeidet for deg og du har fristilt deg totalt og alle inntekter er da absolutt passivt.

Dropshipping og dropservice

Dropshipping og dropservice går enkelt og greit ut på at du kun jobber med å få salget på en tjeneste eller et produkt. Alt etter at salget har kommet inn, deriblant plukking, pakking og sending til kunden er det leverandøren som sørger for.

Dropshipping er enda lettere, ettersom at det ikke er et fysisk produktet i bildet, kun en tjeneste som for eksempel design av en logo.

Konklusjon om passiv inntekt
Jobb er ikke målet, men jobb er nødvendig for å få passiv inntekt. Hvis du ikke jobber for å få passiv inntekt, vil du måtte jobbe i 50 år, før du får den passive inntekten 99% jobber for, nemlig pensjon. Men det finnes bedre og raskere måter enn å jobbe i 50 år og vente på pensjonen, det er hardt arbeid i 5-10 år, bygge opp et system enheten med ansatte eller et virtuelt system (nettside/nettbutikk/app osv) som tilslutt vil jobbe for deg.

Poenget med passiv inntekt er at du skal få penger til å jobbe for deg, istedenfor at du jobber for penger.
1. Utbytteaksjer
Å kjøpe en aksje betyr at du kjøper en andel av et selskap. Med mange aksjer tjener du bare penger når du selger dem, forhåpentligvis til en høyere pris enn du kjøpte dem for.
Med utbytteaksjer tar selskapet en del av inntekten og sender dem til investorer hvert år i form av et «utbytte.» Du påtar deg en viss risiko da det er mulighet for liten eller null utbytte dersom selskapet har et dårlig år.
________________________________________
2. Crowdfunding
Crowdfunding (Peer to Peer Lån) har opplevd en kraftig oppgang i popularitet i de siste årene. Med Peer to Peer Lån investerer du penger ved å skaffe midler til et crowdfundet lån (mange investerer mindre beløp for å finansiere et større lån). Din første investering blir utbetalt gjennom lånets levetid, med renter.
Forventet avkastning: 7-14% per år.
Eksempel:
Byggefirma A trenger å låne 2 millioner kroner for å finansiere et byggeprosjekt. De legger derfor ut et lån på Kameo med 10% rente over 12 måneder, med sikkerhet i selskapets aktivier. 500 investorer investerer 4000 kroner hver og lånet blir utbetalt til selskapet.
Denne utlånsprosessen er veldig lik et tradisjonelt banklån, men den gir flere fordeler for begge involverte parter. Mange søker denne typen lån fordi de ikke kan kvalifisere seg for tradisjonelle opsjoner fra etablerte banker eller fagforeninger. Peer to Peer Lån kan hjelpe dem med å få lån til prosjekter som må finansieres raskt, eller som sikres med alternative eiendeler.
For deg, investoren, får du en jevn strøm av passiv inntekt som kan fortsette i mange år, avhengig av hvilken type lån du investerer i. Ikke bare det, men rentene har en tendens til å være mye høyere på disse lånene. Med gjennomsnittsrenter over 10 prosent kan du få et betydelig overskudd fra lånet.
Hvordan fungerer P2P lån og hvor mye kan jeg tjene på det?
For å starte investeringen, må du velge hvilken plattform du vil jobbe med. Den norske plattformen Kameo er designet for å gjøre prosessen så enkel som mulig. Platformen gir årlige utbetalinger på mellom 8-14%.
Platformen vil koble deg til potensielle låntakere basert på et bredt spekter av parametere. Disse inkluderer den type lån du investerer i, deres kredittverdighet og mer.
Derfra kan du bestemme hvilke lån du vil finansiere. Til syvende og sist kan du velge hvor konservativ du vil være med investeringene dine. Du kan starte med en enkelt investering og utvide porteføljen din med inntektene du tjener. Utlånsplattformen håndterer alt av papirarbeid og betalingsinnsamling. Etter de første investeringene er gjort kan du høste fordelene som en passiv inntektsstrøm.
Det positive med Kameo er at de gir god informasjon om investeringene. Alle lån som publiseres på plattformen får en risikoscore mellom A-F, og prosjektet styrker, potensielle svakheter og informasjon om lånets sikkerhet.
Du kan velge risikonivå og la platformen automatisk finne passende lån for deg, noe som vil automatisere hele prosessen for deg og effektivt gi deg en passiv inntekt som ikke krever noen innsats fra deg.
________________________________________
3. Blogging
Du har en historie å fortelle, ikke sant? Det er det fine med å blogge – du kan skrive tankene dine og dele dem med verden.
Å ha blogg med mye trafikk åpner for en rekke passive inntektsmuligheter:
• Affiliate linker (få betalt hver gang noen kjøpet et produkt/en tjeneste gjennom din link).
• AdSense-annonser CPC (betalt per klikk) eller CPM (betaler for alle visninger).
• Sponsorinntekter.
4. Dropshipping-butikk
Dropshipping er en av de mest lønnsomme passive inntektskildene du finner online. Med dropshipping kan du finne trendy produkter på markedsplasser som Salehoo som du deretter kan selge online til kunder over hele verden. Du kan selge produkter i forskjellige dropshipping nisjer, fra mote til boliginnredning til skjønnhet. Magien i dropshipping er at du bygger din egen virksomhet og kontrollerer hvor mye du betaler for produktene.
Dropshipping trenger heller ikke være så vanskelig som det kan se ut. Med plattformer som AliDropship kan du kjøpe fullt ferdige og fungerende dropshipping-nettsider på minutter.
5. Lei ut ubrukt plass med Airbnb
Airbnb er et konsept som bare har eksistert i noen år, men det har eksplodert over hele kloden. Airbnb lar folk reise verden rundt og bo på overnattingssteder som er mye rimeligere enn tradisjonelle hoteller. De gjør dette ved å bo hos deltakende Airbnb-medlemmer som leier ut deler av hjemmene sine til reisende. Ved å registrere deg på Airbnb kan du bruke boligen din til å imøtekomme gjester og tjene ekstra penger enkelt ved å leie ut plass i hjemmet.
Du kan for eksempel leie ut gjesterommet ditt, eller velge å leie ut hele boligen i perioder der du er på ferie/borte fra hjemmet.
Hvor mye du vil tjene vil avhenge av størrelsen og tilstanden til hjemmet ditt og hvor du befinner deg. Naturligvis vil inntekten din være mye høyere hvis hjemmet ditt ligger i en by med dyre hoteller, eller i nærheten av et populært feriested. Det er en måte å tjene penger på plass i hjemmet ditt som kanskje bare sitter ubrukt ellers.
________________________________________
6. Kryptovaluta
Investering i kryptovaluta genererer vanligvis ikke passiv inntekt, men det finnes noen unntak.
Dersom du først eier kryptovaluta, eventuelt planlegger å kjøpe det, så finnes det plattformer som gir deg passiv inntekt for å sette inn og holde kryptovalutaer gjennom deres platformer.
Disse plattformene kan gjøre dette fordi de videre låner disse kryptovalutaene videre til andre instutisjoner for en høyere pris.
Noen kryptovaluta-børser har sine egne kryptovalutaer som betaler utbytte fra all handel på børsen. Noen av disse kommer også effektivt generere passive inntekter fra handel på kryptovalutamarket.
Et eksempel på dette er Bitmax, en populær internasjonal kryptovaluta-børs. Bitmax har sin egen kryptovaluta som kan bli kjøpt og holdt på børsen: BTMX (Bitmax Token). Denne kryptovalutaen betaler 80% av alle avgifter fra handel på børsen til de som holder denne kryptovalutaen.
Dette kan for mange bli sett på som en noe tryggere investering kontra å investere i kryptovaluta direkte. Prisen på kryptovalutaer svinger kraftig og spontant, men handel på børsene skjer uansett. Kalkulert fra dagens volum og pris på børsen vil Bitmax Tokens generere en avkastning på 18% per år.
________________________________________
Konklusjon
Hvis du leser dette og tenker «det er ikke noe som heter passiv inntekt,» er det synd. Du har allerede bestemt at forutsetningen for denne artikkelen er falsk, så du vil aldri starte reisen for å bygge en passiv formue som gror seg større over tid.
Jeg håper du elsker 9-5 jobben din , fordi du kommer til å være der en stund. Hvis du trenger meg, vil jeg være her og bygge enda mer passive inntektsstrømmer som fungerer døgnet rundt – selv når jeg ikke har lyst.